Soup-time onderzoek

logo Soup-time Only Dutch speaking persons can participate in this study.

Er worden geen deelnemers meer gezocht voor het “Soup-time” onderzoek.

In het “Soup-time” onderzoek wordt gekeken naar de invloed van hapgrootte op de smaakbeleving van tomatensoep.

Het onderzoek zal worden uitgevoerd vanaf half november tot eind december 2010 en zal bestaan uit vijf sessies. In de eerste sessie krijgt u uitleg over de studie en gaat u eveneens tomatensoep proeven met verschillende hapgroottes. In de daaropvolgende vier sessies zal er geluncht worden met tomatensoep, deze sessies vinden plaats tijdens lunchtijd (tussen 11.30 uur en 14.30). Alle sessies duren ongeveer een uur. De studie vindt plaats in het Biotechnion op de universiteit. Het tijdstip waarop de sessies plaats zullen vinden wordt overlegd met de vrijwilliger.

Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar 60 gezonde mannen die mee willen doen.

U komt in aanmerking voor deelname aan dit onderzoek wanneer u:

  • een man bent van 18 - 35 jaar oud
  • een goede algemene gezondheid hebt
  • een normaal gewicht hebt
  • niet rookt
  • tomatensoep lekker vindt

Wat wordt er van u verwacht?

  • Vier keer lunchen met tomatensoep
  • Invullen van enkele vragenlijsten
  • Eén keer komen voor een introductie

Wat staat er voor u tegenover?

  • Een financiële vergoeding van € 60,-
  • U levert een belangrijke bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het “Soup-time” onderzoek en wilt u er meer over weten?
Neem dan contact op met Dieuwerke Bolhuis.
e-mail: taste_research@wur.nl
tel: 06-25053748

Zie tevens de informatiebrochure.
Hierin staat een uitgebreide omschrijving van het onderzoek.