Smaaktint

logo Smaaktint Only Dutch speaking persons can participate in this study.

Er worden geen deelnemers meer gezocht voor Smaaktint.

Om altijd het optimale product op de markt te brengen worden er continu verbeteringen aangebracht aan bestaande producten. Maar wat maakt een product nou beter dan de vorige versie?

Door middel van Smaaktint proberen we voedselvoorkeur en voedselkeuze beter te begrijpen en zo optimale producten te produceren. Dit doen we door eigenschappen van zowel productvarianten als de consument te onderzoeken om erachter te komen wat een product optimaal maakt voor welke consument.

De studie vindt plaats in september en oktober 2015. Iedere deelnemer komt 3x naar de universiteit (Futurum/Impulse op de Campus) voor een testsessie van ongeveer 1 uur. Zie de informatiebrochure voor de mogelijke data en tijdstippen. De groepsindeling zal in overleg met de deelnemer vastgesteld worden.

Voor deze studie zijn we op zoek naar 90 gezonde vrijwilligers (zowel mannen als vrouwen) die mee willen doen.

U komt in aanmerking voor deelname aan dit onderzoek wanneer u:

  • tussen de 18 en 45 jaar oud bent (geboren tussen 09-10-1970 en 28-09-1997)
  • een BMI hebt tussen de 18.5 en 27 kg/m2 (BMI check)
  • minimaal 5 keer per jaar rookworst consumeert en/of
    minimaal 5 keer per jaar yoghurtdrank consumeert
  • niet kleurenblind bent
  • niet deelneemt aan een ander wetenschappelijk onderzoek (met uitzondering van EetMeetWeet)

Wat wordt er van u verwacht?

Bij deelname aan het onderzoek:

  • komt u 3x naar de universiteit voor een testsessie (duur ongeveer 1 uur)
    Tijdens deze sessie speelt u enkele sorteerspelletjes op de computer, vult u enkele korte vragenlijsten in over uw eetgedrag, en proeft en beoordeelt u verschillende varianten rookworst of yoghurtdrank.

Wat staat er voor u tegenover?

  • een financiële vergoeding van € 40,- in de vorm van VVV Cadeaubonnen
  • u levert een belangrijke bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Smaaktint en wilt u er meer over weten?
Lees dan onze informatiebrochure voor een uitgebreide omschrijving van het onderzoek.

Wilt u zich aanmelden, vul dan de volgende vragenlijst in. Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
http://eq.wur.nl/eqhv/r1/whz2h

Hebt u vragen, neem dan contact op met het onderzoeksteam:

Irene Tijssen
E-mail: smaaktint@wur.nl
Tel: 0317-485979

Reageert u per e-mail, vermeld dan s.v.p. uw telefoonnummer.